Bu sitedeki her şey Sevgi ile kodlanmıştır.

Kategori Listesini Göster

2017 Model Ford Fusion (Mondeo) Geliyor!


FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır


Ford, Detroit Otomobil Fuarı’nda yaptığı sunum ile Amerika’da Fusion, Avrupa’da ise Mondeo adıyla satışa çıkarılan yeni orta sınıf sedanını görücüye çıkardı. 2017 model Ford Fusion'ın (Mondeo) 325 beygirlik sportif bir versiyonu ve Platinum seçeneği de mevcut. Sergide öne çıkan Sport versiyonun 19 inçlik jantlar, dörtlü egzoz sistemi ve arka tampondaki ince spoiler ile oldukça çekici bir görünüme sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca Sport model, ayarlanabilir süspansiyon sistemine de sahip.

Görsellerin üzerine tıklayarak, orijinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz.

2017 model Ford Mondeo'nun Platinum seçeneğinde ise titanyum alaşımlı şık bir gövde, ön panjur, iç mekanda ise deri kaplama bulunuyor. Bunların yanı sıra Sport modelinde 2,7 litre hacminde V6 motor, 325 beygir güç ve 475 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekişli otomobil, 6 ileri otomatik şanzımanla geliyor.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte ilk olarak ABD'de yaklaşık 23.000 dolar fiyatı ile satışa çıkacak olan otomobilin Türkiye fiyatları hakkında henüz kesin bir bilgi yok.


    • izmir havalimanı oto kiralama
    • 28 Şubat 2016, 01:41

    aracı kiralama filomuza ekledik müşterilerimiz çok memnun açıkçası bizde çok memnunuz harika bir araba izmir havalimanından gelen müşetilerimizin büyük çoğunluğu bu aracı tercih ediyorlar.

Bu yazıya yorum göndermek ister misiniz?

Dikkat: Her yorum gönderen kişi, kendi gönderdiği yorumdan sorumlu olmaktadır.
Not: Yazı ile herhangi bir ilgisi bulunmayan yorumların onaylanmadığını belirtmek isteriz.
Yukarı Çık