Bu sitedeki her şey Sevgi ile kodlanmıştır.

Kategori Listesini Göster

Okan Üniversitesi'nde Ödüllü Robot Yarışması: Robokan 2016


FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır


Robot yarışmalarına ilgi duyuyor musunuz? Bu yarışmalardan biri de Okan Üniversitesi'nde Mekatronik Kulübü tarafından hazırlanıyor. 2012 yılında üniversitenin mühendislik öğrencileri tarafından kurulan Mekatronik Kulübü, ilgili ve çalışkan ekibi tarafından başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. 2016'ya hızla başlayan Mekatronik Kulübü ekibi, Türkiye’nin dört bir yanından öğrencilerin ve ekiplerin katılabileceği bir robot yarışması ile karşımızda.

Robokan 2016

26 - 27 Mart 2016 tarihinde Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsünde gerçekleşecek olan Robokan Robot Yarışması, ekibinizi toplayarak katılabileceğiniz güzel bir etkinlik.

Robokan 2016, belirli zamanlarda düzenlenecek olan yarışmalar ve seminerler ile robotik alanda çalışma yapan öğrencileri bir araya getirmeyi hedefleyen ve bunun yanı sıra robotik dünyasındaki gelişmeleri sorgulamayı planlayan bir etkinliktir.

Sumo, Mini Sumo ve Çizgi İzleyen olmak üzere 3 ayrı kategoride kayıt yaptırmış robotların rekabetine konu olacak etkinlik, 2 gün sürecektir. Üstelik rekabetin ve eğlencenin yanında büyük ödüller de sahiplerini bekliyor.

Kategori başına 5000 TL olmak üzere toplam 15.000 TL ödül ve dereceye giren ekiplere burs imkanı sağlanması da dikkat çekiyor.

Siz de, yarışmaya katılmak istiyorsanız aşağıda verdiğimiz kulübün resmi sayfası üzerinden "Robokan'16 Başvuru" bölümünden ön kayıt yaptırmalısınız.


  1. Yorum bulunmamaktadır.

Bu yazıya yorum göndermek ister misiniz?

Dikkat: Her yorum gönderen kişi, kendi gönderdiği yorumdan sorumlu olmaktadır.
Not: Yazı ile herhangi bir ilgisi bulunmayan yorumların onaylanmadığını belirtmek isteriz.
Yukarı Çık