Bu sitedeki her şey Sevgi ile kodlanmıştır.

Kategori Listesini Göster

2016 Model Honda Civic'in Tanıtımı Gerçekleştirildi


FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır


Honda, Los Angelas’ta gerçekleştirdiği etkinlik ile 2016 model Civic’in tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni duyurulan onuncu nesil Civic Sedan, bir önceki modeline göre 30 kilogram daha hafif, 5 cm daha geniş ve aks mesafesi de 3 cm daha uzun olarak tasarlandı. Tasarım olarak oldukça hoş bir görünüm kazandıran iyileştirmelerin bulunduğu otomobilde ince tasarıma sahip spoiler yer alıyor. İki farklı motor seçeneği ile birlikte satışa sunulacak olan otomobilin Amerika versiyonunda 1,5 - 2 litre hacimli motor seçenekleri bulunuyor.

6 ileri vitesli manuel ve otomatik şanzıman (CVT) seçenekleriyle birlikte gelecek olan motor seçeneklerinden 1,5 litre hacimli motoru bulunan modelin 173 beygir, 2 litre hacimli motoru bulunan modelin ise 158 beygir gücünde olduğu belirtiliyor.

Ayrıca Apple CarPlay ve Google Android Auto sistemlerine destek verecek olan ana konsoldaki 7 inçlik dokunmatik ekran ile gelen 2016 model Honda Civic, 2015'in sonbahar aylarında Amerika’da piyasaya sunulacak. Otomobilin satış fiyatları ise henüz açıklanmadı.


  1. Yorum bulunmamaktadır.

Bu yazıya yorum göndermek ister misiniz?

Dikkat: Her yorum gönderen kişi, kendi gönderdiği yorumdan sorumlu olmaktadır.
Not: Yazı ile herhangi bir ilgisi bulunmayan yorumların onaylanmadığını belirtmek isteriz.
Yukarı Çık