Bu sitedeki her şey Sevgi ile kodlanmıştır.

Kategori Listesini Göster

macOS "Paper" Uygulamasında "Tuş Sesleri" Nasıl Açılır?


FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır


macOS "Paper" Uygulamasında "Tuş Sesleri" Nasıl Açılır?Tuş sesleri, yazım sürecini daha keyifli ve tatmin edici hâle getiren küçük ama etkili bir özelliktir. Paper markdown editöründe bu özelliği açarak, her tuşa bastığınızda hafif bir daktilo hissi yaratabilirsiniz. Bu, özellikle odaklanmayı artıran bir deneyim sunabilir. Paper'da "Tuş Sesleri" (Typing Noises) özelliğini, aşağıdaki adımları izleyerek hemen açabilirsiniz.

AYRICA: macOS "Paper" Uygulamasında "Başlık Çubuğu" Nasıl Gizlenir?

"Paper" Uygulamasında "Tuş Sesleri" Nasıl Açılır?

"Paper" Uygulamasında "Tuş Sesleri" Nasıl Açılır?
  1. Öncelikle, macOS cihazınızda yüklü olan "Paper" uygulamasını açın.
  2. Paper uygulaması açıldıktan sonra, üst menü çubuğunda yer alan, "View" sekmesine tıklayın. Ardından ise, "Effects" sekmesinin üzerine gelerek, "Typing Noises" başlığı altında yer alan, "Typewriter" ve "Mechanical Keyboard" adlı sesler arasında seçim yapabilirsiniz.

Yazma sesleri (typing noises), yazı yazarken daha gerçekçi ve odaklanmış bir deneyim sunar. Daktilo hissini simüle eden bu özellik, yazarken motivasyonunuzu artırabilir ve yazım sürecinize ritmik bir akış kazandırabilir. Özellikle, uzun yazılar yazarken ya da yoğun şekilde içerik üretirken, bu küçük ayrıntı, daha keyifli bir çalışma ortamı yaratmanıza yardımcı olabilir.


  1. Yorum bulunmamaktadır.

Bu yazıya yorum göndermek ister misiniz?

Dikkat: Her yorum gönderen kişi, kendi gönderdiği yorumdan sorumlu olmaktadır.
Not: Yazı ile herhangi bir ilgisi bulunmayan yorumların onaylanmadığını belirtmek isteriz.
Yazı Etiketleri
Yukarı Çık