Bu sitedeki her şey Sevgi ile kodlanmıştır.

Kategori Listesini Göster

Bu hafta vizyona girecek filmler (01.05.2015)


FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır


“Teknobeyin Vizyondakiler” bölümü ile tekrar karşınızdayız. Bu bölümden vizyona girecek filmler hakkında bilgi edinebilir, film fragmanlarını seyredebilir ve filmler ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruları bizlere sorabilirsiniz. “Bu hafta vizyona girecek filmler”başlığı altındaki yazılarımız aynı hafta cuma günleri vizyona giren filmler hakkında bilgi vermektedir. Lütfen yorumlarınızı ve görüşlerinizi bizden esirgemeyiniz. 01 Mayıs 2015 tarihinde Yenilmezler: Ultron Çağı, Ezan, Yolunda A.Ş. Çinçin Bağları Hikayesi, Karlar Kraliçesi 2, Tehlikeyle Flört, Guruldayan Kalpler, Aşkı Bulunca ve Toprağın Tuzu filmleri vizyonda olacak.

Filmler hakkındaki bilgilere ve fragmanlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yenilmezler: Ultron Çağı (Avengers: Age of Ultron)

Büyük bir merakla ve heyecanla beklenilen Yenilmezler: Ultron Çağı filminin çıkışına az kaldı. İlk film ile büyük bir başarı elde eden Avengers ekibi ikinci film için kolları sıvadı ve bu sefer filme bütün kahramanları dahil ediyor. Yenil filmde Thor, Iron Man, Kaptan Amerika ve Hulk'ın yanısıra Hawkeye, Nick Fury ve Black Widow da maceraya katılıyor. Film yapımcıları bu filmde hiç olmadığı kadar aksiyonlu bir macerayı vadediyor.

Iron Man ve ekibi bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar. Ultron adıyla bilinen James Spader ise bütün acımasızlığıyla ilerlemekte ve insanoğlunun soyunu tüketmek için korkunç planlar peşindedir. Yenilmezler bir araya gelip savaş başladığında, yeni gizemli karakterler ve gizli ittifaklarla gerilimin dozu iyice artar. Yönetmenliğini tekrar Joss Whedon'ın üstlendiği, merakla beklenen filmin başrollerinde Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Scarlett Johansson ve Samuel L. Jackson gibi oyuncular yer alıyor. 150 dakika sürecek olan Yenilmezler: Ultron Çağı 1 Mayıs 2015 cuma günü vizyonda.

Yenilmezler: Ultron Çağı (Avengers: Age of Ultron) Fragman

Ezan

Asi ve asabi bir genç olan Ali, çabuk öfkelenmesi yüzünden hiçbir işte tutunamaz. Bu yüzden yeni girdiği işinden de kovulur. Bunun üzerine morali bozulan ve sinirlenen Ali, o akşam barda aşırı alkol alarak yola çıkar. Alkolün etkisi ile küçük çiçekçi kıza çarpan Ali, kızın öldüğünü düşünerek oradan uzaklaşır. Ali'nin olay yerinde yüzüğünü düşürmesiyle birlikte korku dolu günler başlayacaktır. Olay yerinde düşürdüğü yüzük kullanılarak genç adama büyü yapılır. Böylece hayatını alt üst edecek şeyler de başlamış olur.

Ezan Fragman

Yolunda A.Ş. Çinçin Bağları Hikayesi

Ankara’nın fenomen internet dizisi Yolunda A.Ş. Çinçin Bağları şimdi de sinemalarda! Ankara’nın Çinçin Bağları mahallesinde büyümüş Fehmi Kır ve arkadaşlarının Ankara sokaklarında "yolunda" olma hikayesi. Erdağ Yenel, İbrahim Aymergen, Cezmi Baskın, Tuna Orhan ve Defne Yalnız gibi oyunculardan oluşan filmin yönetmeni Emre Budak ve senaristi ise Hasan Göktaş.

Yolunda A.Ş. Çinçin Bağları Hikayesi Fragman

Karlar Kraliçesi 2 (The Snow Queen 2)

Karlar Kraliçesi'nin devam filmi olan bu yeni filmde kahramanlarımız heyecan dolu yeni bir maceraya atılıyor. İlk filmde Karlar Kraliçesi'nin laneti sonrasında yaşananlar sona ermiş ve Cüce Orm sağ salim evine döneceği için mutludur. Ancak şehre geri döndüğünde hayatı zorlaşır ve artık sıradan bir madencidir ve bu haliyle cüce prensesine ulaşmak daha da zordur. Orm kahramanlık hikayelerini biraz yalanlarla süsleyip ün kazanmaya karar verir, fakat söylediği her yalan yeni bir yalanı doğurunca kendini eski dostları Gerda, Kai ve Luta ile tekrar bir araya geleceği bir maceranın ortasında bulur.

Karlar Kraliçesi 2 (The Snow Queen 2) Fragman

Tehlikeyle Flört

Ozan, Çağatay ve Timsah'tan oluşan Flört grubu, yaşadıkları mahallenin düğünlerinde çalarak müzisyenlikten para kazanmaya çalışmaktadır. 3 kafadar para kazanmaya devam ederken istedikleri albümü çıkartacak yapımcıyı bir türlü bulamazlar. Çaldıkları bir düğünde Ozan, gelinle 'flörtleşmeye' başlar. Bu yüzden kendilerini işsiz bulan ve çevrede alay konusu olan üçlü, çareyi en son kendi paralarını ortaya koyarak albüm çıkartmakta bulurlar. Ancak hiç parası olmayan ekip başka fikirler düşünerek para kazanmaya çalışır. Oyuncu kadrosunda Ozan Kotra, Çağatay Kehribar ve Hakan Çağlar yer alan filmin yönetmen koltuğunda Murat Şenöy yer alıyor.

Tehlikeyle Flört Fragman

Guruldayan Kalpler

Yarım Elma, Geniş Aile gibi televizyon dizilerine imza atan yönetmen ve senarist Ömer Uğur’un 10 yıl aradan sonra yeniden kamera arkasına geçtiği uzun metrajlı filmi karşınızda. Ömer Uğur, bu filmde toplum içerisindeki sınıfsal farklılıkları sanatın bakış açısından ele alıyor. Komedi türündeki bu filmde heykeltraş bir kadın ile onun atölyesinde yeni işe başlayan vasıfsız bir işçinin hikayesi anlatılıyor. Filmin başrollerinde ise Devin Özgür Çınar, Algı Eke, Necip Memili, Tanju Tuncel yer alıyor.

Guruldayan Kalpler Fragman

Aşkı Bulunca (Posthumous)

Eserleri eskisi kadar ilgi görmeyen bir ressam olan Liam Price’ın intihar ettiği ile ilgili dedikodular çıkar. Liam, hakkında çıkan bu haberleri yalanlamaktansa bu sayede eserlerinin satışlarının patladığını görerek suskunluğunu korur ve “Liam’ın erkek kardeşi” kimliğinde hayatını sürdürmeye karar verir. Fakat kısa süre sonra hayatına gazeteci McKenzie girer. McKenzie'ye göre intihar eden ressam hikayesi ilgi çekici bir haberdir. Liam, gazeteci McKenzie'den çok etkilenir ve bu aşk iki tarafın da planlarını alt üst edinceye kadar oyun devam edecektir.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Lulu Wang’ın üstlendiği filmin başrolünde Jack Huston yer alırken, oyuncu kadrosunda da Brit Marling, Lambert Wilson,Tom Schilling ve Alexander Fehling gibi isimler yer alıyor.

Aşkı Bulunca (Posthumous) Fragman

Toprağın Tuzu (The Salt of the Earth)

Fotoğraf sanatçısı ve kaşif Sebastião Salgado, modern uygarlık tarafından henüz zarar görmemiş toprakların keşfine çıkıp Vrangel Adası, Batı Papua ve Brezilya'nın Panatanal bölgesi gibi yerlerde sıradışı çekimler yapıyor. Salgado'nun bu doğa turunda yönetmenlik olarak ona eşlik eden isimler, kendi oğlu Juliano Ribeiro Salgado ve ünlü yönetmen Wim Wenders.

Toprağın Tuzu (The Salt of the Earth) Fragman


  1. Yorum bulunmamaktadır.

Bu yazıya yorum göndermek ister misiniz?

Dikkat: Her yorum gönderen kişi, kendi gönderdiği yorumdan sorumlu olmaktadır.
Not: Yazı ile herhangi bir ilgisi bulunmayan yorumların onaylanmadığını belirtmek isteriz.
Yukarı Çık