Bu sitedeki her şey Sevgi ile kodlanmıştır.

Kategori Listesini Göster

2016 Model Opel Astra'dan Canlı Görseller Geldi!


FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır


Opel dendiğinde ilk akla gelen modellerden biri olan Astra'nın, yeni ve keskin hatları ile dikkatleri üzerine toplayan modeline ait ilk canlı görselleri yayınlandı. Yani canlı diyerek, fotoğrafların bizzat aracın gerçek haline ait oluşu denmek istenmektedir. Android Auto ve CarPlay uyumlu olarak gelmesi yeni Astra'da en dikkat çeken özelliklerden biri. Oldukça şık ve sportif bir görünüme sahip olan yeni Astra, aynı zamanda daha fazla güvenlik ve konfor sunmayı vaad ediyor.

Bu amaçla da 5 cm daha kısa bir gövdeye ve 2 cm daha kısa bir dingil aralığı sunuyor. Ayrıca 35 mm'den daha fazla diz mesafesi sağlayacak olan model, 1.0 litre, 1.4 litre ve 1.6 litre biturbo olmak üzere 3 çeşit benzinli motor seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Yeni Astra'nın bu motorlarının güçleri ise sırasıyla; 115 HP, 140 HP ve 195 HP.

Direksiyon simidi olarak daha ince kollu tercihinde bulunan aracın gösterge tablosundaki renkli ekranın yanı sıra orta konsolda 8 inçlik dokunmatik ekran yer alıyor. İç tasarımda ince havalandırma çıkışları ve kapaklı saklama alanı, yenilikler olarak göze çarpıyor.

Ayrıca benzinli motor seçeneklerinin yanı sıra 195 beygir gücünde 2.0 litre CDTI dizel motor seçeneği de bulunan 2016 model Astra'nın, Eylül ayında Frankfurt'ta düzenlenecek Frankfurt Auto Show’da tanıtılması bekleniyor.


    • orion ajans
    • 26 Temmuz 2015, 15:00

    araba almayı düşünüyordum ve bu yazıdan sonra opel astra alabilirim.

Bu yazıya yorum göndermek ister misiniz?

Dikkat: Her yorum gönderen kişi, kendi gönderdiği yorumdan sorumlu olmaktadır.
Not: Yazı ile herhangi bir ilgisi bulunmayan yorumların onaylanmadığını belirtmek isteriz.
Yukarı Çık