Bu sitedeki her şey Sevgi ile kodlanmıştır.

Kategori Listesini Göster

Bu hafta vizyona girecek filmler (26.09.2014)


FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır


“Teknobeyin Vizyondakiler” bölümü ile tekrar karşınızdayız. Bu bölümden vizyona girecek filmler hakkında bilgi edinebilir, film fragmanlarını seyredebilir ve filmler ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruları bizlere sorabilirsiniz. “Bu hafta vizyona girecek filmler” başlığı altındaki yazılarımız aynı hafta cuma günleri vizyona giren filmler hakkında bilgi vermektedir. Lütfen yorumlarınızı ve görüşlerinizi bizden esirgemeyiniz. 26 Eylül 2014 tarihinde Siccin, Adalet, Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda, Aşka Dair, Ben O Değilim, Temmuz Soğuğu, Aşk Tarifi, Biz Babasız Büyüdük filmleri vizyonda olacak.

Filmler hakkındaki bilgilere ve fragmanlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Siccin

Yasak bir aşkı ve bunun getirilerini konu alan filmde ana karakter olan Öznur, onun aile yapısına göre hiç hoş olmayan birine yani teyzesinin oğlu Kudret'e aşık olur. Kudret her ne kadar başta bu ilişkiyi istemese de daha sonradan kabul eder ancak unutulan bir şey vardır ki o da Kudret'in evli olduğudur. Sonradan aklı başına gelip karısına ihanet ettiğini anlayan Kudret, Öznur ile ilişkisini bitirip eski karısı Nisa'ya geri dönmek ister. Bunun üzerine sinirlenen Öznur ise Nisa'ya bir büyü yaptırır. Bu büyüye göre 5 yatsı vakti sonrası Nisa ve onunla aynı kandan olan herkes ölecektir. Genç kadın ona musallat olan bu şeyden kurtulmayı başarabilecek mi? Alper Mestçi'nin yönetmenliğini yaptığı bu başarılı korku filminde Pınar Çağlar Gençtürk, Koray Şahinbaş, Ebru Kaymakçı ve Merve Ateş gibi tanınan simalar yer alıyor.

Siccin Fragman

Adalet

80'li yıllarda yayınlanan yabancı bir televizyon serisinin beyazperde uyarlaması olan bu film, kendini adalet olarak nitelendiren, gizemli işlerini bir kenara bırakarak emekliye ayrılmış bir kahramanın hayatın azizliğine uğramış bir kıza yardım edişini anlatıyor. Uzun bir süredir eski ortamından uzaklaşan bu adam bir Rus mafyasının musallat olduğun Teri isimli genç kızı görünce içindeki adalet duygusunu bastıramayıp bu genç kıza yardım etmek istiyor. Daima güçsüzün yanında olan bu esrarengiz adamı ne gibi maceralar bekliyor dersiniz? Baş rollerini Denzel Washington ve Chloë Grace Moretz üstlendiği bu Amerikan yapımı gerilim-polisiye filmi merakla bekliyoruz.

Adalet Fragman

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda

Peyniri ile meşhur olan bir kent adı verin bana. Elbette Peynirkent! Burayı kim bilmez ki. Lüks yapıların ve enfes kokulu peynirlerin diyarı burası. Gerçi siz bilmeyebilirsiniz de çünkü bizim o lanet efsanemiz yüzünden kimse Peynirkent'i başkalarına anlatmıyor. Tamam tamam işte efsanemiz. Büyüklerin dediklerine göre geceleri kasabanın kaldırımlarının altından korkunç yaratıklar çıkarmış. Onların adını genelde anmayız ama sanırım bilmenizde bir sakınca yok. Onlar kutu canavarları. En değerli peynirlerimizi ve küçük çocukları çalarlar. Şey ama ben onlardan korkmuyorum. Sanırım.

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda Fragman

Aşka Dair

Birdie basit bir kafede çalışan bir kızdır ve tabi ki her genç kız gibi onun da kalbi aşkın verdiği mutluluğu tatmak istemektedir. Bir gün genç bir yazar olan Sam ile tanışması ile hayatı değişir. Ancak Sam, Birdie'ye kendini tanıtırken internet üzerinden abartılı bir profil sitesi açarak olayları daha çok karıştırır. Birdie'nin içten ve sevgi dolu bir aşkı Sam'de bulmasıyla, ona söylediği doğru olmayan sözlerin arkasında durmak tabii ki Sam için biraz zorlayıcı olacaktır.

Aşka Dair Fragman

Ben O Değilim

Bir hastanenin kantininde normal bir şekilde hayatını devam ettiren Nihat, aynı yerde çalışan Ayşe ile mesai arkadaşıdır. Ayşe'nin bir akşam Nihat’ı evine akşam yemeğine davet eder. Ayşe’nin kocasının hapiste olduğu bilen Nihat başta dedikodu çıkmasın diye çekinse de daveti kabul eder ve arkadaşının evine gider. O akşam Ayşe'nin kocasını düğün fotoğrafından gören Nihat'ın hayatı alt üst olacaktır zira Ayşe’nin kocası kendisine ikizi kadar çok benzemektedir. Bu garip ilişki Nihat’ın sıradan hayatında tahmin edemeyeceği değişikliklere yol açacaktır. Roma Uluslararası Film Festivali’nin ana yarışma bölümünde En İyi Senaryo Ödülü’nün sahibi olan film ayrıca İstanbul Film Festivali'nde En İyi Film ve En İyi Senaryo Ödülleri'ni de kazandı.

Ben O Değilim Fragman

Temmuz Soğuğu

Doğu Texas’ta küçük bir kasabada yaşayan Richard Dane, bir gece eşinin garip sesler dumasıyla yataktan kalkar ve silahı ile evini kontrol eder. Temmuz Soğuğu, bir adamın nefsi müdafaa için cinayet işlemek zorunda kalışının hikayesi. Böyle bir olayla başına bela alan Dane, vurduğu adamın babası ve eski bir suçlu olan Ben Russel’la tanışmasıyla aralarında beklenmedik bir şekilde işbirliği başlar. Suçun canlarını yaktığı iki adama, Dane’in karısı ve domuz yetiştiren bir dedektifin yardımcı olmasıyla bu garip ekip, hayal bile edemeyecekleri kadar büyük, karanlık ve tehlikeli bir sırrı açığa çıkarırlar.

Temmuz Soğuğu Fragman

Aşk Tarifi

Ülkesindeki siyasi kargaşa nedeniyle annesini kaybeden ve bunun üzerine Hindistan'ı terkeden ve Fransa'ya göç eden Hasan Kaddam, çok yetenekli bir aşçıdır. Fransa'da yeni tanıştığı arkadaşı Marguerite'in de kendisine verdiği cesaret ile bir Hint restoranı açar, ancak restoranın tam karşısında bulunan Madam Mallory'nin lüks restoranı, aralarında amansız bir rekabetin doğmasına neden olacaktır.

Aşk Tarifi Fragman

Biz Babasız Büyüdük

Utangaç ve duygusal bir çocuk olan Alim, askerde olan babasını beklemekte ve çok özelemektedir. Bir gün kasabaya yeni gelen ailenin kızı Selma ile sınıf arkadaşı olan Alim'in hayatı kalbinde hissettiği garip duygu olan aşk ile değişecektir. Alim ve Selma’nın arkadaşlıklarının ilerlemesi üzerine çocuklar “Alim, Selma’yı seviyor” diye dedikodu çıkartırlar. Çocukların yaptıkları bu şakalardan ötürü Alim, Selma’yı istemeden kendinden uzaklaştırır. Eğer ondan uzaklaşırsa bu zor durumdan kurtulacağına inanmaktadır. Alim yıllar sonra bir tatil yerinde çocukluk aşkı Selma'ya rastlar, ama o eski çocukluk yılları artık geride kalmıştır.

Biz Babasız Büyüdük Fragman


  1. Yorum bulunmamaktadır.

Bu yazıya yorum göndermek ister misiniz?

Dikkat: Her yorum gönderen kişi, kendi gönderdiği yorumdan sorumlu olmaktadır.
Not: Yazı ile herhangi bir ilgisi bulunmayan yorumların onaylanmadığını belirtmek isteriz.
Yukarı Çık