Bu sitedeki her şey Sevgi ile kodlanmıştır.

Kategori Listesini Göster

Bu hafta vizyona girecek filmler (03.10.2014)


FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır


“Teknobeyin Vizyondakiler” bölümü ile tekrar karşınızdayız. Bu bölümden vizyona girecek filmler hakkında bilgi edinebilir, film fragmanlarını seyredebilir ve filmler ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruları bizlere sorabilirsiniz. “Bu hafta vizyona girecek filmler”başlığı altındaki yazılarımız aynı hafta cuma günleri vizyona giren filmler hakkında bilgi vermektedir. Lütfen yorumlarınızı ve görüşlerinizi bizden esirgemeyiniz. 03 Ekim 2014 tarihinde Dracula: Başlangıç, Prens, Winx Club: Okyanusun Gizemi, Pinokyo ve Asasız Musa filmleri vizyonda olacak.

Filmler hakkındaki bilgilere ve fragmanlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Dracula: Başlangıç (Dracula Untold)


Transilvanya'mızın meşhur prensi beyaz perdeye geri dönüyor! Üstelik bu sefer daha önceden hiç işlenmemiş bir konu ile. Gary Shore'un ilk yönetmenlik tecrübesi olan bu eşsiz film vampirlik ve eski mitolojik olaylar üzerine harmanlanmış bir sanat harikası. Dracula karakterinin üzerine oldukça yoğunlaşılan filmde hem psikolojik hem de fiziksel olarak bir vampir olmanın ve özellikle vampirlerin soyunun en seçkini olmanın nasıl bir duygu olduğunu kanlı canlı hissedeceğimiz filmde başrolleri Luke Evans, Dominic Cooper ve Sarah Gadon üstleniyor. Yapımı için toplam 100.000.000 $ dolar harcanan filmin gişelerde büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz.

Dracula: Başlangıç (Dracula Untold) Fragman

Prens (The Prince)


Eski bir dedektif. Belanın yağmur gibi bir yerden, Las Vegas'tan. Tam her şeyi bırakmış inzivaya çekilmiş derken öyle bir şey oluyor ki eski günlerinin yoğun temposunu özleyecek bir hale geliyor. Tabi onca yaptığı şeylerden sonra kendini gizleyip, huzuru bulmak için uzunca bir süre uğraşmış ancak bunların hepsi çöpe gidince haliyle eski düşmanları tekrardan ortaya çıkacak. Brian A Miller'ın yönettiği filmde Jason Patric, Bruce Willis gibi ünlü isimler yer alıyor.

Prens (The Prince) Fragman

Winx Club: Okyanusun Gizemi


Ünlü çizgi film serisi olan Winx Club'ın animasyon filmi de sonunda geldi. İlk çıktığı günden beri küçük kızların hayranı olduğu Winx, bu yeni filmde de Trix cadılarına karşı savaşıyor ancak bu sefer işler öyle basit kötülükler değil, lanetlileri canlandırma ve dünyayı ele geçirmeye kadar giden bir yol. Bu iyi ve kötü savaşında kimin kazanacağı bilinmez ama Bloom ve arkadaşlarını zorlu bir görevin beklediği açık. Okyanusun dengesini bozan Trix'lere karşı Sky'ı kurtarmak isteyen Winx'ler 03 Ekim Cuma vizyonda.

Winx Club: Okyanusun Gizemi Fragman

Pinokyo


Bir varmış bir yokmuş uzun zaman önce Geppetto usta adında yaşlı bir marangoz varmış, yalnız mı yalnız bu marangoz bir gün bu yalnızlığına son vermek istemiş ve kendine tahtadan bir kukla yapmış. Sabah uyandığında ise kuklanın canlandığını gören usta hayretler içinde kalmış. Bu canlı kuklanın adı ise Pinokyo'ymuş. Pinokyo'nun en büyük hayali ise ileride tamamen gerçek bir insan olabilmekmiş. Bakalım uzun burunlu arkadaşımız gerçekten kanlı canlı bir insan olabilecek mi?

Asasız Musa


Film teknik olarak biyografi özelliği taşıyan bir yapıya sahip. 1992 yılında Diyarbakır'da öldürülen Kürt aydın Musa Anter hakkında bilgiler içeriyor. Hayatının dönüm noktalarını, zorlu karar anlarını ve ona dair her şey gerçekçi bir biçimde sahneye yansıyor. 4 yılda çekilen filmde baş rolü 10 farklı oyuncu canlandırıyor. Karakterin kalıcılığı kostümlerle sağlanıyor. Birçok farklı bölgede çekimi yapılan filmi ilk sinema filmi deneyimi olan Aydın Orak yönetiyor.

Asasız Musa Fragman


  1. Yorum bulunmamaktadır.

Bu yazıya yorum göndermek ister misiniz?

Dikkat: Her yorum gönderen kişi, kendi gönderdiği yorumdan sorumlu olmaktadır.
Not: Yazı ile herhangi bir ilgisi bulunmayan yorumların onaylanmadığını belirtmek isteriz.
Yukarı Çık